Zalatnay jó magaviselettel szabadult

Zalatnay Sarolta csütörtökön reggel elhagyta a Nagy Ignác utcai börtönt: jó magaviseletére való tekintettel az eredetileg rá kirótt három év helyett két évvel börtönbevonulása után szabadult.

Az énekesnő - akinek a gázsija gyes források szerint óriásit ugrott börtönben töltött évei után és aki soha nem kapott annyi ajándékot és meghívást, mint most - csütörtökön reggel negyed kilenckor hagyta el végleg a börtönt.

Zalatnay Saroltára már reggel hat órától tévések, fotósok és újságírók hada várakozott ott, ahol két évvel ezelőtt kicselezve a rá várakozókat már korán reggel bevonult. Barátja, az albán származású Delhusa Gjon énekes szerenáddal várta lesötétített autójában. Méghozzá azzal a dallal, amelyet - amint azt az MTI tudósítója Szabó Dórától, a Delpro Kft. sajtóreferensétől megtudta - az előző este írt Cini kiszabadulásának napjára. Delhusa Gjon az elmúlt két év alatt is igazi barátnak bizonyult: végig az énekesnő mellett állt, és még azt is elintézte, hogy ezalatt az idő alatt is "felléphessen", amikor egy terrorizmus ellen tiltakozó szám felvételére kiengedték a börtönből - írja az MTI.  

Reggel nyolcra már kisebb tömeg várta az énekesnőt, megérkezett a régi barátnő, Ildikó, hatalmas virágcsokorral és a két kedvenc kutyussal, Marcival és Jazuval. Negyed kilenkor lépett ki Zalatnay Sarolta az épületből, elegánsan, kisminkelve, új frizurával. A sztárt három, fekete ruhába öltözött testőr tuszkolta be Delhusa Gjon kocsijába, arra sem hagyva időt, hogy régi ismerőseit, köztük Som Lajos énekest és a média képviselőit üdvözölje.

Zalatnay Saroltát új, ajándékba kapott tágas ház, valamint számos, magas gázsit biztosító belföldi és külföldi fellépés várja. A Pap László Sportarénában december 13-án szuperkoncertet szervez az énekesnőt menedzselő cég, Szervusztok, rági barátok címmel. Pénteken már könyvpremieren vesz részt: az Ulpius-ház adja ki a Zalatnay Cini, a mamám című könyvet, amely nem elsősorban az énekesnőről szól - legalábbis a szerző szerint - hanem egy anyáról és a lányáról. Egy másik könyv is megjelenik a börtönben töltött évekről: Zalatnay-dosszié, Levelek a börtönből címmel.

Az énekesnő már nagyon készült a szabad életre. 2004-ben csalás bűntette miatt jogerősen három évi, börtönben letöltendő szabadságvesztésre ítélte a Fővárosi Bíróság, és nem kapott kegyelmet a köztársasági elnöktől. Az ítéletből egy évet elengedtek számára. Mint több helyen nyilatkozta, a szabad élet reménye mellett a lánya, Niki tartotta benne a lelket. Az elkövetkező hetekben és hónapokban az énekesnő plasztikai műtétre készül, és sokat pihen majd, hogy erőt gyűtsön a sok fellépéshez.

(MTI)

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.