Politográf

A teszt kitöltésével meghatározhatja helyét a gazdasági, társadalmi és kulturális értékek koordinátarendszerében. Húsz kérdésben kell kiválasztania a felkínált három állítás közül azt, amelyiket leginkább elfogadhatónak tart. Ez segít végiggondolni, hogy mi a saját álláspontja azokban az ügyekben, amelyekkel a politikai pártok foglalkoznak vagy foglalkozniuk kellene.

Hármas csoportokba rendezett húsz állítás közül kell a teszt során választania. Jelölje meg azt a mondatot, amelyikkel egyetért. Ez csak játék, nem közvélemény-kutatás vagy előválasztás. Ha úgy érzi, rossz helyre került, töltse ki újra a tesztet. Ha a választási kampány során megváltozott az álláspontja, térjen vissza a játékhoz.

Kérem a kérdéseket!

A 21. KÉRDÉSNem akarjuk, nem is tudnánk megmondani, hogy melyik pártot válassza. Ehhez tudnunk kellene, hogy pontosan mi az álláspontja a szóbanforgó ügyekben maguknak a pártoknak. Ám ez jónéhány esetben nem világos.

Viszont megmutatjuk, hogy milyen álláspontot foglalt el a teszt többi kitöltője. A végén azt is megmutatjuk, hogy hol helyezkednek el a koordinátarendszerben a játéknak azok a résztvevői, akik már tudják, melyik pártra akarnak szavazni. Ami egy kicsit mégiscsak segíthet abban, hogy minden játékos mérlegelni tudja pártválasztását.

Ezért arra kérjük, ha már van valami elképzelése arról, hogy a kitöltés időpontjában melyik parlamenti pártra szavazna, akkor ossza meg ezt az információt a többiekkel. A pártválasztásra vonatkozó adatokat a program összegzi, és azután törli. Tehát senki sem tudja azonosítani, hogy a kitöltők melyik pártot jelölték be.

Kérem a kérdéseket!

Az eddigi kitöltők eredménye

Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.