Nyíló világ Ózdon

A General Electric Company további 220 ezer dollár támogatással járul hozzá az ózdi József Attila Gimnázium, Szakközépiskola, Kollégium és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény már három éve sikeresen működő Nyíló világ programja folytatásához.

A cég által kidolgozott és a gimnáziummal közösen menedzselt innovatív programban immár negyedik éve szerezhetnek a régió három városának legtehetségesebb diákjai olyan gyakorlati üzleti tudást, illetve jártasságot az angol nyelvben, amelynek birtokában pályakezdő diplomásként jelentős versenyelőnnyel helyezkedhetnek el a hazai, illetve a nemzetközi munka világában.

- A Nyíló világ keretében az anyagi támogatáson túl vezető munkatársaink mentorként megosztják tudásukat a diákokkal - mondta Orosz József, a GE képviselője.

A mostani támogatás lehetővé teszi a három ózdi és a közeli putnoki középiskola legjobb diákjai számára a részvételt. Százhúszan indultak versenybe, 36-an jutottak be a programba. Emellett a tanárprogramban a támogatott középiskolák 15 angoltanára kapott lehetőséget arra, hogy megismerje az angoltanítás nemzetközi módszereit.

A támogatás átadási ünnepségén Ózdon
A támogatás átadási ünnepségén Ózdon
Top cikkek
1
Érdemes elolvasni
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.