Fásy miniszterelnök lenne: Zeneexpresszen a bársonyszékbe

Mesterházy, Orbán, Bokros és Vona után új miniszterelnök-jelölt szállt ringbe, a mulatós zenés műsorairól ismert Fásy Ádám. A Fásy-kabinetben helyet kapna Torgyán és Pintér Sándor is. A kampánystábhoz már Kató néni is csatlakozott.

Miniszterelnöki székre pályázik Fásy Ádám. A mulatós zene koronázatlan királya a Vállalkozók Szövetsége a Reformokért párt jelöltje, és ugyan még nem mondott egyértelmű igent a felkérésre, de már konkrét elképzelései vannak kormánya programját és persze névsorát illetően - adta hírül több bulvárlap.

Ez a böngésző nem támogatja a flash videókat

Kampányának alacsony a költségvetése, még a százmillió forintot sem éri el, ennek ellenére a kampányfőnök Baldauf Aladár biztos abban, hogy helyük van a parlamentben, onnan pedig már csak egy lépés választja el Fásyt a miniszterelnöki széktől.

Fásy főtanácsadónak barátját, Torgyán József kérné fel, Pintér Sándor kapná a belügyminiszteri tárcát, az igazságügyi miniszter az őssejtügyben érintett milliárdos műgyűjtő, Pákh Imre volna, mezőgazdasági miniszterré pedig egy biogazdálkodót, Jászdózsai Kovács Istvánt kérné fel.

A kampánystábhoz már több ismert személyiség, köztük Ihos "Kató náni" József, Marjai Judit fotómodell és a Hungária együttes egykori tagja, Fekete Gyula is csatlatkozott.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.