Zavartalanul, alpári stílusban gyalázzák Ferenc pápát Orbán Viktor Facebook-oldalán

Sokakkal előfordult már, hogy az dobta fel a napjukat, ha Orbán Viktor Facebook-oldalán kommenteket olvasgattak. Ami azonban az elmúlt 24 órában a miniszterelnök legfrissebb posztja alatt történik, a legkevésbé sem szórakoztató, hanem inkább szánalmas. Orbán hívei Ferenc pápát, a világ első számú egyházi vezetőjét szidalmazzák és gyalázzák, ezt pedig az oldal kezelője szó nélkül tűri.  

A kormányfő online megjelenéseinek a menedzsere, Kaminski Fanny, Habony Árpád volt felesége. Általában ő vagy az ő megbízásából és jóváhagyásával valaki más posztol Orbán Viktor Facebook-oldalára is. Ha a legutóbbi poszttal az volt a cél, hogy felmérjék, mennyire válik be a kormány bevándorlás-ellenes kampánya, akkor példaértékű sikert értek el. Ez a siker viszont sokak szemében inkább gyűlölködésre adott lehetőséget. A közismerten a bevándorlók befogadása mellett kiálló Ferenc pápát gyalázó és szidalmazó hozzászólások tömkelege zúdult a fényképre, és ezt az oldal kezelői szó nélkül tűrik.

Forrás: Orbán Viktor Facebook-oldala

A leginkább bicskanyitogató hozzászólásokból válogattunk:  

„Pápa: Szia Viktor, engem is a Soros pénzel!
Orbán Viktor: Most ebben mi az új információ?”

...Vigyázz Viktor az órádra....

Vigyázzon, Miniszterelnök úr! Az a fickó aki pápaként tetszeleg maga az Antikrisztus, aki a kereszténység végét akarja!

Ha lenne kürtöm fejbe verném vele a vén idiótát.Méghogy ''pápa''... 

Csak óvatosa..a barátkozással......a pápát megszálta az örfög... 

vigyázni kell ezzel a Pápa státuszban lévő figurával..ezt is Soros tata és hálózata juttatta ebbe a státuszba...hogy a Bibliát a menekültáradat európába történő beözönlésének legitimizálására magyarázza     

Engedje be őket a Vatikánba ,van bőven hely .Egy órán belül még a kereszt sem lesz a nyakában ,meg a feje se a nyakán !! Akeresztényeket akarják kiirtani ő meg támogatja őket !! NORMÁLIS ??????? 

Hol van a Nemet Papa??? Jol elintezte Obama. Most mar Muszlimos Papa van. Arulo. 

Vigyaz Viktor meg ne rontson, ra ne beszeljen valami hujesegre!

A pápa is lefeküdt sorosnak egy kis zsozsóért. Szégyen! 

Ferenc papa, kapja be, globalista malac. 

Ezzel minek tárgyalni?Ez a pápa is Soros bábja. 

Szégyen ez a Pápa! Ez is a maffia tagja! 

Viktorkam mossal kezet amiutan lekezeltel a papaval aki a farkat verte ki a kezevel

ez a pápa a sátán maga 

Forrás: Orbán Viktor Facebook-oldala

Ferenc pápa többször ajándéknak nevezte az Európába érkező tömegeket, azt mondta, hogy a bevándorlók nem jelentenek veszélyt, hanem ők maguk vannak veszélyben. Amellett foglalt állást, hogy nem szabad bezárni Európa kapuit. A katolikus egyházfő több bevándorlóval is találkozott, egyiküknek a lábát is megcsókolta. Legutóbb pedig átvállalta egy Lengyelországban menekültstátusért folyamodó szíriai keresztény bevándorló szállásköltségeit. Ezzel szemben a kormány hetek óta bevándorlásellenes óriásplakát-kampányt folytat, Orbán Viktor pedig két napja jelentette be, hogy megerősítik a határkerítést és fokozzák a határ védelmét a menekültekkel szemben. 

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.