A Népszava azt feltételezi, hogy Welsz él

Bonyolódik a Welsz-ügy. Átnyúlt keddre a húsvéti locsolás hatása, mert napvilágot láttak egészen furcsa állítások is. A Népszava (egyszerre kettő) titkosszolgálati információra hivatkozva írta: a 41 éves férfi meg se halt.

A hvg.hu és a Velvet szerint nem törtek be a Welsz-irodába. A Blikk írt arról hogy kirabolták a hamis útlevelekkel is üzletelő, egy hónapja elhunyt vállalkozó ingatlanját. A Népszava szerint pedig Welsz valójában nem is halt meg - összegzi a ma reggeli, Welsz-ügyben szokatlanul bőséges hírfelhozatalt a vs.hu.

A hvg.hu és a Velvet rendőrségi forrásból úgy értesült, hogy nem törtek be Welsz Tamás irodájába. Az iroda ajtaját sikertelenül próbálták meg felfeszíteni, de az irodában amúgy sem volt széf, és bútorok is alig. Korábban a Blikk arról írt, hogy úgy tudja: betörtek az irodába, elvittek egy széfet, amiben talán 30 millió forint is volt, sőt még a világítótesteket is leszerelték.

Ezzel párhuzamosan a Népszava azt írja, hogy két különböző titkosszolgálati forrásából olyan feltételezés (!) jutott el a laphoz, ami szerint Welsz Tamás esetleg mégis él, és tanúvédelmi programban vesz részt: Brazíliában telepedett le, miután új személyazonosságot kapott. Az azonban, hogy ez igaz-e sosem fog kiderülni, teszi hozzá bölcsen, minden eshetőségre számítva a lap.

 

 

 

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.