Vujity Tvrtko visszatér a TV2-höz

Visszatér a TV2-höz Vujity Tvrtko, aki szeptember 21-től a Mokka műsorvezetőjeként folytatja munkáját a csatornánál. A közlemény szerint a riporter újult erővel veti bele magát a feladatokba a piacvezető infotainment műsor csapatának tagjaként.
„A mozaik egy darabkája visszakerült a helyére. Nagy örömmel térek vissza az anyacsatornámhoz. Kicsit úgy érzem, mintha el sem mentem volna. Sok el nem mesélt történet, sok be nem mutatott hős vár még rám” – nyilatkozta Tvrtko, akivel további tervei is vannak a TV2 Csoportnak.

A Mokka műsorvezetői csapatát a jövőben Czippán Anett, Demcsák Zsuzsa, Kárász Róbert, Pachmann Péter és Vujity Tvrtko alkotja.

Vujity Tvrtko a Napló megszűnése után, tavaly decemberben közös megegyezéssel távozott a TV2-től. A műsorvezető a csatorna indulásával egy időben, 1997-ben csatlakozott a kereskedelmi csatorna csapatához. Először a Napló riportereként, később a Napló és a Mokka műsorvezetőjeként dolgozott.

Visszatéréséről a Bama.hu-nak Vujity Tvrtko azt nyilatkozta: „2015 elején Azurák Csaba lett a hírigazgató, s az ő szakmaisága, embersége számomra garancia arra, hogy minőségi műsort tudunk készíteni. Meg őszintén szólva én hűséges típus vagyok: hűséges Pécs városához, a kosárcsapathoz, egy adott bortermelőhöz, a legjobb barátomhoz – és úgy fest, hűséges a tévécsatornához is. Beszédes, hogy a TV2-s belépőkártyámat sem adtam le. Azt gondolom, hogy a mozaik egy darabkája most a helyére kerül, s ettől talán az összkép is jobb lesz.”

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.