galéria megtekintése

Volt még egy fontos ember, akivel Mészáros Lőrinc kávézott tegnap

20 komment


Batka Zoltán

Miután a felcsúti polgármester, a földpályázatok nagy nyertese véletlenül összefutott Bitay Márton földügyekért felelős államtitkárral, egy asztalhoz keveredett a Századvég Gazdaságkutató vezetőjére kísértetiesen emlékeztető úrral is kedden a Four Seasonsben.

Audienciát tarthatott kedden a Gresham-palotában, a Four Seasons Hotel kávézójában Mészáros Lőrinc. Azután, hogy a Fejér megyei földpályázatok nagy nyerteseként is ismert felcsúti polgármester a Vidékfejlesztési Minisztérium magyarázkodása szerint „véletlenül” összefutott Bitay Márton földügyekért felelős államtitkárral, egy másik úr mellé is letelepedett társalogni. Fényképeink tanúsága szerint az úr a megszólalásig hasonlít Márton Péterre, a Századvég Gazdaságkutató Zrt. vezetőjére, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő volt vezérigazgatójára.

A másik úriember, akivel Mészáros kávézott tegnap a Four Seasonsben......
A másik úriember, akivel Mészáros kávézott tegnap a Four Seasonsben...
Veres Viktor / Népszabadság

Megkeresésünkre a Századvég egyelőre nem válaszolt, ilyformán pedig egyelőre nem is cáfolta a találkozó tényét.

 

Márton Péter 2012 áprilisától tavaly februárig volt a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő vezérigazgatója. Bár a sajtóban korábban Simicska Lajos embereként jellemezték, végül a Magyar Fejlesztési Bankot (MFB) is megjárt közgazdász tavaly júniusban váltotta Heim Pétert a Századvég Gazdaságkutató Zrt. élén.

...és Márton Péter tavaly egy konferencián
...és Márton Péter tavaly egy konferencián
Forrás: szazadveg.hu

Kérdésünket, hogy korábban Bitayval miről beszélgetett, Mészáros azzal rázta le, hogy csak kávéztak. Ennek némileg ellentmond, hogy tudósítóink húsz percen át látták őket eszmecserét folytatni.

Bejelentkezés
Bejelentkezés Bejelentkezés Facebook azonosítóval

Regisztrálok E-mail aktiválás Jelszóemlékeztető

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.