Volt fideszes államtitkár szónokol DK-s tüntetésen

A Demokratikus Koalíció (DK) százhalombattai szervezete legalább 4200 tiltakozó aláírást gyűjtött össze a városba tervezett gumihulladék-feldolgozó ellen. A DK-s kezdeményezővel vele együtt tiltakozik Illés Zoltán egy pénteki tüntetésen.

Illés Zoltán volt fideszes államtitkár kritikai tevékenysége pénteken új szintre emelkedik. Kapaszkodjanak meg, egy ellenzéki tüntetésen szónokol egy DK-ssal karöltve - írja az Index.

A Megvan az év politikai átigazolása, Illés Zoltán DK-ssal szónokol című cikkben az olvasható: Illés Zoltán egykori fideszes képviselőtől és volt környezetvédelmi államtitkártól már-már megszokhattuk az utóbbi időben, hogy bírálja, kritizálja, támadja a kormány politikáját, mióta nem tagja annak.

Ám pénteken a százhalombattai civil szervezetek demonstrációt tartanak a városba tervezett gumihulladék-feldolgozó megépítése ellen (pár hete kiemelt kormányzati beruházás lett.) Az ügyet hetek óta üti a DK, az elmúlt hetekben a DK városi szervezete több, mint 4200 tiltakozó aláírást gyűjtött össze a városban. A mostani tüntetésen is fellép a DK helyi képviselője, Szabó Attila, aki a város környezetvédelmi tanácsnoka és egyben az aláírásgyűjtés kezdeményezője, és vele együtt tiltakozik Illés Zoltán - írja az Index.hu cikke.

 

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.