Vizsgálat indult a menekülteket féregnek nevező rendőr ellen

Tényfeltáró vizsgálatot rendelt el a Készenléti Rendőrség parancsnoka  azt követően, hogy a NOL ráakadt egy rendőr tisztségéhez aligha méltó posztjaira a Facebookon.
A magyar-szerb határon beáramló menekültekkel való hadakozást vélhetően már nehezen viselő rendőr egyebek között a következőket írta:

Ezért szép a Kr. (Készenléti Rendőrség – a szerk.) – kezdte, mire egyik ismerősen nyilván poénból, megjegyezte, hogy „Lesz ez még szebb is”, a másik pedig azzal próbálta vigasztalni a rendőrt, hogy „Legalább jó idő van. Lesz túlóra”.

Erre fakadt ki M. Tamás, hogy: „Ezek a férgek nem fogynak el soha...” „gondoltam leugrok a tengerpartra pár napra.....csak ez a sok migráns tetű itt tartott” – olvashatók a  rend elfogulatlanul dolgozó őrétől meghökkentő szavak. M. később megosztott még egy Hitlert ábrázoló fotót is, amely körül a következő szöveg olvasható: „Én szívesen fogadom a menekülteket a táboromban.”

Szögezzük le rögtön, hogy a férfi nem hivatalos minőségében, hanem privát, személyes Facebook-oldalán tette közzé gondolatait. Csakhogy arról megfeledkezett, hogy ha tartózkodási helyként hivatkozik a röszkei határátkelő – amúgy nem hivatalos – Facebook-oldalára, akkor mindenki, aki ez utóbbit felkeresi, látni fogja a keresetlen szavakat.
Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.