Veszprémi modellt javasol Tapolcára a PM

Közös civil jelölttől várja Orbánék leváltását a Párbeszéd Magyarországért. Konkrétan a tapolcai időközi választásoktól remélik az előre hozott választások megtartását.
A Párbeszéd Magyarországért (PM) azt javasolja, hogy az áprilisi tapolcai időközi választáson a demokratikus ellenzéki pártok közösen indítsanak egy civil jelöltet.

A PM elnöksége az MTI-nek küldött hétfői közleményében azt írja, hogy az ellenzéki pártok által támogatott civil jelölt veszprémi győzelme után esély van arra, hogy a soron következő időközi választáson tovább olvadjon a Fidesz többsége.

Győzelem után cicaharc Veszprémben

A veszprémi választásokon győztes Kész Zoltánnak és a DK-nak is gyanús lett Schiffer András. Nagyon gyanús. Délutánra már feljelentésig fajult az "ügy", valóságos miniháború van kibontakozóban, mindez azért, mert Schiffer egy épületben tartózkodott Kubatov Gáborral.

Véleményük szerint egy helyi civil győzelme utat nyitna a PM által követelt előre hozott választásokhoz is, így pedig nem kellene 2018-ig várni, hogy "megszabaduljunk az Orbán-rendszertől".

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.