Veiszer Alinda a Hír TV-hez tart

Veiszer Alinda tárgyalásban áll a Hír TV-vel, elképzelhető, hogy ősztől önálló műsort kap a hírcsatornán – értesült a Népszabadság. Úgy tudjuk, a szerződést még nem írták alá.
A tervek szerint Veiszer Alinda egy kulturális-közéleti beszélgetős műsort vezetne a Hír TV-ben hetente 2-3 alkalommal. Veiszer Alinda az Este és a Kultúrház riportereként tűnt fel az MTV-ben. Később a Záróra című portréműsorának sok száz vendége volt, köztük a közélet legmeghatározóbb személyiségei. A Záróra 2011-ben megszűnt. Gyermeke születése után 2012 őszén visszatért az MTVA-hoz, de onnantól már nem kapott munkát. 2014 novemberéig dolgozott az állami médiában.

Veiszer Alinda 2008-ban Junior Prima díjat vehetett át Magyar Sajtó kategóriában, 2010-ben pedig Prima Primissima Díjat kapott. 2011-ben a közönség szavazati alapján a Záróra megkapta a legjobb televíziós műsornak járó Voltfólió díjat, a műsorvezetőt pedig 2012 májusában a Magyar Tudományos Akadémia díjazta az Akadémiai Újságíró díjjal. 2013-ban a Tehetség Nagykövetének választották.

Veiszer Alindával készített interjúnkat itt olvashatja.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.