Vattamány: Óriási!

Nem lepődött meg a fideszes polgármester, de azért elárulta, mennyire jó úton halad Erzsébetváros. Nagyon.
Vattamány Zsolt VII. kerületi polgármester (Fidesz-KDNP) szerint újraválasztása visszajelzés arról, hogy jó úton halad Erzsébetváros. A pesti kerület vezetője hétfőn nyilatkozott az MTI-nek, miután a vasárnapi önkormányzati választáson a szavazatok 44,22 százalékával öt évre újraválasztották őt a posztra.

Vattamány Zsolt azt mondta, bár voltak, akik nem kormánypárti győzelmet jósoltak a VII. kerületben, ő nem lepődött meg az eredményen, körülbelül erre számított.

"Óriási az öröm, hiszen ez egy hatalmas visszajelzés, hogy jó úton halad Erzsébetváros" - hangsúlyozta a politikus, kifejtve, hogy az elmúlt négy évben jelentős számú fejlesztés zajlott a városrészben, iskolák, óvodák, bölcsődék, tornatermek, utak, terek, tűzfalak újultak meg, "teljesen új arculatot kapott Erzsébetváros".

Ezt a munkát fogják folytatni - mondta a polgármester -, programjukból pedig kiemelte a további térrekonstrukciókat, a társasházak támogatási rendszerét, a lakbérreformot és az önkormányzati tulajdonú lakások lakók általi megvételének lehetőségét. Vattamány Zsolt jelezte, a programpontok nagy részét a jövő év elején elfogadandó költségvetésbe már beépítik.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.