Vadai nem hagyta magát bedarálni a TV2-n

Kárász Róbert egy durva antigesztussal zárta a TV2 Mokka reggeli műsorában a Vadai Ágnessel folytatott beszélgetését, azt mondta, máskor úgy szokott búcsúzni interjúalanyától, hogy innen folytatjuk, ezúttal ezt nem teszi meg.

A kemény hangú beszélgetésre mindvégig rányomta a bélyegét az, hogy a műsorvezető mindenképpen a Simon-ügyről és Mesterházy Attila erőtlen kampányáról szeretett volna kérdezni, de Vadai nem kapta be a horgot, és nem fogadta el a tévés eléggé átlátszó tematikáját. 

– Én értem, és tudomásul veszem, hogy nyilván itt a tulajdonosi háttér a Fidesz-propagandát nyomja. Nincs ezzel semmi probléma. Várjon!" – mondta Vadai, miközben Kárász azt vetette közbe: – „Alelnök asszony, ajjajaj". Ezután Vadai még egyszer megerősítette, hogy nincs gondja azzal, „ha a TV2 tulajdonosi háttere, és ezt láttuk a társadalmi célú hirdetésekből, a Fidesz-propagandát nyomja (..) csak akkor tisztességesnek kell lenni ebben az ügyben, és erről kell beszélni. (...) Lehet itt Fidesz-propagandát nyomni, és a TV2 is megteheti ezt, de nagyon tisztességes lenne azt mondani, hogy Önök fideszesek, mármint hogy a televízió.

A beszélgetés teljes terjedelmében itt tekinthető meg. 

 

 

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.