Harc a rádiós hullámsávokért

Hat társaság nyolc pályázata érkezett be a hétfő délutáni beadási határidőig a két országos kereskedelmi rádiós koncesszióra - erősítette meg az MTI értesülését a médiahatóság.

Rádiópályázatok: Majtényi a legfőbb ügyészhez fordult

Törvényességi vizsgálatot és ügyészi intézkedést kezdeményez az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) leköszönő elnöke az országos kereskedelmi rádiók pályáztatása kapcsán.

A Fidesznek 'átlátható volt' a frekvenciapályázat

Átlátható, nyílt pályázati eljárásban ítélte oda az országos kereskedelmi rádiós frekvenciák használati jogát a médiahatóság - áll az ORTT Fidesz-delegáltja, Szalai Annamária közleményében, melyben az amerikai képviselőház e tárgyban hozott határozatát kommentálja.

FB: jogsértően pályáztatta az ORTT a kereskedelmi rádiókat

Jogsértő volt az ORTT őszi frekvenciapályázata, melynek eredményeként a Neo FM és a Class FM kapott országos kereskedelmi rádiós műsorszolgáltatási jogosultságot - mondta ki a Fővárosi Bíróság kedden kihirdetett első fokú, nem jogerős ítéletében.

Föl kell-e bontani az ORTT-s szerződéseket?

A jogsértő pályázat következményeként született szerződéseket fel kell bontani – mondta Bayer Judit médiajogász annak kapcsán, hogy az F) nem jogerősen kimondta: jogsértő volt, hogy az ORTT frekvenciapályázatán a Class FM kapott jogosultságot.