Újabb gyöngyszem a hacker-látta békemenetesektől

Ezúttal nem kamu, nem ármánykodás, hanem egy virtigli CÖF közlemény következik. Pengellérrel és sötét kommunista éjszakákkal fűszerezve - kihagyhatatlan! De lehet, hogy tényleg feltörték a cöfösök honlapját.

Nem is állították le a Békemenetet. Csak megfontolták. És nem is fideszesek. Illetve azok. És nem is támogatják annyira a netadót. Csak a kiagyalóit. Szóval nehéz kiigazodni a cöfösökön, akik egyetlen közleménybe annyi ellentmondást sűrítettek be, hogy a "fellazítás ármánykodása" kifejezésen már szemünk sem rebbent.

Íme, a mai nap gyöngyszeme a Civil Összefogás Fórum vezetőségének jóvoltából. Aki kételkedne a hitelességében, itt a forrás.

"A CÖF-CÖKA szeretné megtudni, hogy az ellenzéki újságok, televíziók és internetes médiumok milyen hiteles forrásból értesültek arról, hogy a FIDESZ vezetői leállították a Békemenetet. A Békemenet elindulásának lehetőségét elsőként a sajtóban a szervezők egyik emblematikus arca, Bencsik András vetette fel. A Békemenetek szervezője, a CÖF, az elmúlt hetekben több ezer állampolgár hasonló kérését, véleményét regisztrálta. Közösségünk szeretné világossá tenni, hogy a FIDESZ-KDNP pártszövetségtől soha, semmilyen utasítást nem kapott a Békemenet szervezésére, vagy annak elhalasztására. Ha a CÖF-CÖKA-hoz ilyen kérés érkezne, ugyanúgy mérlegre tennénk, mint támogatóink javaslatait. Rövid idő alatt, 2/3-os többséggel, háromszor döntött a magyar nemzet arról, hogy melyik politikai pártszövetség által vezényelt kormányzáshoz adja bizalmát.

Egy vitatható, elkapkodott, rosszul előkészített internet adózásról szóló törvényjavaslat – amely jól látható társadalmi ellenérzéseket vált ki és korrekcióra szorul -, és az amerikai „demokraták" beavatkozása az ország belügyeibe, röpke egy hét alatt a hosszú nélkülözések után új hajnalát élő országunkat nem taszíthatja a neoliberálisok és posztkommunisták által nyolc éven át élvezett sötét, kilátástalan éjszakába.

A CÖF minden erejével ellentmond a polgárháborúra szítóknak és az ellenzék által az Európai Unió Parlamentjében szervezett, már-már hazaárulással felérő, a magyarságot megalázó, visszataszító szervezkedésnek. Az ország népe nyugalomra vágyik, csendesedjünk el és készüljünk a halottaink előtti tiszteletadásra és az adventi hetek után a karácsonyi ünnepekre.

Ha kell, lesz Békemenet, azonban a kommunista rendszer alatt megismert politikai fellazítás ármánykodásának nem ülünk fel! Mint mindig, éberen figyelünk és igyekszünk bölcsen dönteni. Demokráciánkban fiataloknak és öregeknek, ha arra késztetést éreznek, joguk van az utcán is véleményüket megjelentetni. A jogállamiság keretei között elfogadott büntető jogszabályok szerint azonban a vandál tettekért szigorú büntetést várunk el és a felelősök kiérdemlik az állampolgárok nyilvánossága előtt a pellengérre állítást."

Feltörték a honlapot?

"Értesítjük támogatóinkat, hogy az elmúlt napokban hacker támadás érte honlapunkat és emailünket, így az adatok nagy része elveszett.
Kérjük mindazokat, akik az utóbbi 2-3 napban értesítést küldtek emalünkre, azt szíveskedjenek megismételni. Köszönettel
CÖF-CÖKA Vezetősége" - ezt közölték Facebook oldalukon a békemenetesek. A bejegyzés korábbi dátumozású, mint a fent idézett ármánykodós szöveg, ami arra utal, hogy utóbbit valóban ők töltötték fel, nem pedig hackerek. Dhát náluk sosem lehet tudni. Minden esetre a honlap-feltörés szomorú hírére egyetlen hozzászólás érkezett: "Bruhahah".

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.