Ugrott az LSD-re a Fővárosi Vízművek, a kétfarkúak csak röhögnek

Vélhetőleg nem a humorérzékük miatt kedvelik beosztottjaik a Fővárosi Vízművek vezetőit: Haranghy Csaba vezérigazgató és Csörnyei Géza üzemeltetési igazgató levélben közölte, hogy „azonnali jogi lépéseket” kezdeményez a Kétfarkú Kutya Párt ellen.
„Hülye kérdésre hülye választ!" – a viccpárt ezzel a mottóval indított kampányt a kormány kvótanépszavazásos plakátdömpingjével szemben. A hiszékenységre és a rettegésre alapozó fideszes szövegeket kifigurázó ellenhirdetések egyikének szövege így szól: „Tudta? A Fővárosi Vízművek bármikor LSD-t csempészhetne az ivóvízbe."
Forrás: Kétfarkú Kutya Párt / Facebook

Erre küldtek „személyiségi jog megsértése miatti felszólítást" válaszul a vízművek vezetői. A levélből kiderül, hogy megdöbbenéssel értesültek a plakátról, amelynek „szövegezése teljes mértékben és komolyan alkalmas arra, hogy jelentősen negatív színben tüntesse fel a Fővárosi Vízművek Zrt. által nyújtott ivóvíz-szolgáltatást".

A „jogi sérelem súlyosbításának elkerülése érdekében" a vízművesek elvárják, hogy a kétfarkúak mindenhonnan távolítsák el és saját költségükön semmisítsék meg a kifogásolt plakátokat, illetve tartózkodjanak azok további közzétételétől. Továbbá felszólítják a viccpártot, adjon elégtételt a vízműtársaságnak, nyilvánítsa ki: a plakát megtévesztő volt.

A párt érezhetően összeroskadt. „Saját költségen meg kell semmisítenünk az internetet" – kommentálták a vízmű levelét, hiszen a hirdetések egyelőre csak a neten láthatók.

Semmiképpen sem szeretnénk élezni az ellentéteket, de a Kétfarkú Kutya Párt honlapján találtunk egy másik plakátot is, amely a vízmű részéről akár újabb tiltakozást válthat ki: „Tudta? A víz a fulladásos halál egyik leggyakoribb oka."

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.