Tüntet a Szavazz a Jobbik ellen-csoport is

Flashmobot szervez a szombati békemenet és a vasárnapi ellenzéki gyűlés idejére a Szavazz a Jobbik ellen elnevezésű Facebook-csoport.

A Szavazz a Jobbik ellen Facebook-csoport flashmobot szervez "a nemzetért" szombaton és vasárnap is - írja a szerveződés felhívására hivatkozva a hvg.hu. E szerint táblákkal, zöld, narancs és piros színű pólókban jelennek majd meg, és többek között lufikat engednek majd el.

A csoport korábban azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy egy videót tett közzé a YouTube-on, amelyben az utca emberét kérdezték meg Pörzse Sándor jobbikos képviselő egyik idézetéről. A járókelőknek azt kellett eldönteniük, hogy kitől - Hitlertől, Mussolinitől vagy Szálasitól - származik-e a mondat. A megkérdezettek meglepődtek, amikor kiderült, az idézet Pörzsétől származik.

A videót több mint 320 ezren látták. A Facebook-csoport szóvivője később az RTL Klub Híradójában azt mondta, a baráti társaságból alakult szerveződés célja azt, hogy "meghekkeljék a Jobbik cukikampányát" és felhívják a figyelmet arra, hogy a párt ugyanazokat az elveket vallja, mint korábban.

A videó itt látható. 

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.