Ég a fideszesek arca a kopaszbotrány miatt

Gyalázatos, vérlázító, vérciki, botrányos, mindennek a legalja – így vélekednek a Nemzeti Választási Irodánál múlt héten történtekről fideszes és KDNP-s képviselők.
A Vs.hu által megkérdezett kormánypárti képviselők egyike azt mondta: „egyszerűen nem tudom elhinni, hogy ennyire hülyék legyünk, és verőembereket küldünk az ellenfeleinkre." Hozzá hasonlóan többen abban reménykednek, hogy „valakik" – a frissen divattá vált szóhasználattal élve – önszorgalomból „tolták túl a biciklit", és az MSZP-s népszavazás akadályozásával nem a megrendelését teljesítették, csak a kedvében akartak járni a pártvezetésnek – írják.

A vizsgálatot egyelőre nehezíti, hogy Kubatov Gábor, aki a legtöbbet mondhatná a hozzá köthető kigyúrt kopaszok akciójáról, a hét közepéig az Egyesült Államokban van. A cikk szerint a megkérdezettek fele állítása szerint egyébként bízik abban, hogy ha a pártigazgató hazajön, megnyugtató magyarázatot ad a történtekre, és kiderül, hogy az akciót a tudta nélkül szervezték, nincs köze a pártvezetéshez.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.