Ezt tényleg Bayer Zsolt küldte?

Állítólag Bayer Zsolt üzent SMS-ben Török Zsoltnak, az MSZP szóvivőjének – nem szépirodalmi stílusban.

Bayer Zsolt aláírással kapott egy mocskolódó SMS-t Török Zsolt, az MSZP szóvivője. A politikus azt állítja, hogy az üzenetet valóban a jobboldali publicista küldhette, mert a számot, amelyről az SMS jött, állítólag többen fölhívták, s valóban Bayer Zsolt jelentkezett a vonal túlsó végén.

A Bayernak tulajdonított SMS szövege így hangzik (az obszcén szavakat kipontozva, a szöveget betűhíven közöljük, az eredeti megtekinthető itt): "Nagyon figyelj te g....! Te parlamenti képviselő vagy, bár ember nem tudja, hogy lehetsz az, te magadnak diplomát hazudó kételemis f... De ha már az vagy, egyszerűen nem buzdíthatsz törvénytelenségre, érted? Tavaly még csak hazudoztál - emlékszel, ugye, fideszesek lopnak az operában -, de most arról pofázol, hogy foglalják el a kormányhivatalokat, földhivatalokat, a fideszes polgármesterek irodáit és a minisztériumokat... Mi különböztet meg téged azoktól, akik szétverték a tévét 2006-ban? Talán az, hogy te még gyáva sz... is vagy, és csak sunyin ugatsz hátul. Egy rohadék vagy, török zsolt, és remélem, ez még a te számod, te tetű. Üdv! Bayer zsolt".

Ennek az az előzménye, hogy a Facebook-oldalán Török Zsolt arra buzdította a tandíj ellen tiltakozókat, hogy szerveződjenek, s "az Orbán-rendszer megbénításához" foglalják el a fontosabb hivatalokat.

Ezzel kapcsolatban Török Zsolt – ugyancsak a Facebookon – ezt tette közzé: "Barátim! A Magyar Nemzet fejléccel megjelenő valami ma is hazudik. Velem kapcsolatban meg pláne hazudik és mocskol, uszít. Békés, demokratikus ellenállásra szólítok és szólítottam fel mindenkit: fiatalokat és nyugdíjasokat, szülőket és hallgatókat. A pánikba esett Orbán-kormány lakájmédiája és azon belül Tompika nevű cikkírója hazudik és próbál gyűlöletet kelteni. Köszönöm a szolidaritásról és a z együttérzésről szóló üzeneteket a »régebb óta fiataloktól« és a fiataloktól meg pláne. Azért is, mert a ma tízen-húszon évesei még nem biztos, hogy tudják, de már érzik, hogy a jobb-szélsőjobb média és politikusaik uszítása milyen káros következményekkel jár. Köszönöm. Zavarjuk el ezt a nemzetromboló és a magyar családok százezreit nyomorba döntő Fidesz-kormányt! Szavazatainkkal küldjük oda Orbán Viktort és politikáját, ahová való: a történelem szemétdombjára! És ne felejtsétek, hogy ennek a kormánynak már csak 15 hónapja van hátra. MAXIMUM."

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.