Tóbiás a Szanyi-botrányról: ez nem az MSZP véleménye

„Szanyi Tibor szavai nem tükrözik az MSZP véleményét, a szocialista párt teljes mértékben tiszteletben tartja a sajtószabadságot" – mondta lapunknak Tóbiás József, az MSZP elnöki székének várományosa, hozzátéve: sajnálja, mindazt, ami az ATV stúdiójában történt.

Az ügy előzménye, hogy az MSZP EP-képviselője – az atv.hu beszámolója szerint – az ATV Start vendégeként botrányt csinált a stúdióban. A szocialista politikus először a III/II-es múltú belügyi államtitkár, Tasnádi Lászlóval kapcsolatban beszélt a Fidesz kettős mércéjéről, majd Rogán Antalra váltva azt mondta: „nagyjából szemmel látható, hogy szétlopta itt a fél világot". Miután a műsorvezető többször rákérdezett a Rogánnal kapcsolatos bizonyítékokra, Szanyi azt felelte: szerinte az ATV-re is igaz a Fidesszel szemben megfogalmazott kettős mérce.

A beszélgetés után az atv.hu szerint Szanyi átadta helyét az őt követő Eörsi Mátyásnak, de a stúdióban még három-négy percig sorolta panaszait. Egyebek mellett azt mondta a műsorvezetőnek, hogy ennyi erővel mehetnének a Hír TV-be is. Szanyi tegnap etikátlannak nevezte, hogy az atv.hu nyilvánosságra hozta a műsoridőn túl elhangzottakat, s közölte, hogy fontolgatják az etikai eljárás kezdeményezését.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.