Nőkkel erőszakoskodott a perverz rabló, hét és fél évet kaphat

A 19 éves férfi három nőt molesztált és bántalmazott Budapesten tavaly, áldozatait két esetben meg is lopta. Jelenleg előzetes letartóztatásban van, most emeltek vádat ellene.

A vádirat szerint a férfi 2015. június 12-én késő este egy budapesti, II. kerületi kozmetikai szalonban megtámadott egy nőt, majd arra kényszerítette, hogy végignézze, ahogy önkielégítést végez. A vádlott ezután 24.000 forintot elvett a nő táskájából, majd távozott.

Pár hónappal később a férfi két nőt támadott meg: 2015. szeptember 3-án egy a XXI. kerület, Árpád utcán sétáló nőt próbált szexuális cselekményre kényszeríteni, és azzal fenyegette, hogy megszúrja, ha ellenkezik. Mivel a nő határozottan ellenállt, a férfi egy idő után önként távozott, ám a nő pénzét szintén ellopta.

Néhány nappal később, szeptember 9-én egy csepeli társasháznál kérte arra újabb áldozatát, hogy engedje be őt az épületbe, mert nincs hol aludnia. A nő beengedte a férfit a lépcsőházba, aki azonban követte őt a lakása ajtajáig, majd az ajtóban fojtogatta, a hajánál fogva megragadta, és egyszer meg is ütötte. A nő védekezése és hangos kiabálása miatt végül sikerült elmenekülnie.

A férfit, aki jelenleg is előzetes letartóztatásban van, a kerületi ügyészség többek között szeméremsértéssel, kifosztással, aljas célból elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntettével vádolja. A törvény szerinti büntetési tétel felső határa - a bűnhalmazat miatt – akár hét és fél évig terjedő szabadságvesztés is lehet.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.