galéria megtekintése

Teljes az arzenál, bevetették a népszavazási hűtőmágnest és a rettegési sablont

51 komment


Spirk József

Ahogy ígérte, a Fidesz a kampány utolsó napjaira saját eszközeivel még rátesz egy lapáttal a kormányzat 4 milliárdos reklámhadjáratára.

Seszták Miklós szűkebb pátriájában szerdán vetették be az új csodafegyvert, a kvótanépszavazási hűtőmágnest. A postaládákba dobott narancssárga alapszínű szóróajándék célja az lehet, hogy a nyírségi konyhákban térülő-forduló háziasszonyok vasárnapig is memorizálhassák, nemet kell mondani a népszavazáson.

Az utolsó napok kedvéért egy mozgósításra használható levélsablont is legyártottak, amit szintén Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében próbálnak ki. A megyei pártvezetés arra kérte a települések vezetőit, hogy a levelet egészítsék ki saját városuk vagy falujuk nevével, és az október 2-ig hátralévő napokban juttassák el a lakosokhoz.

 

A levél előnye, hogy a kormányoldali politikusok korábbi fórumain, megszólalásain ötletszerűen emlegetett veszélyek itt enciklopédiaszerű felsorolásban láthatók. A fideszes Tilky Attila sablonja egyszerre foglalja össze maradéktalanul, hogy mitől kell rettegnie migránsügyben a magyar lakosságnak, és emellett bevezeti a közmigráns fogalmát is.

Bejelentkezés
Bejelentkezés Bejelentkezés Facebook azonosítóval

Regisztrálok E-mail aktiválás Jelszóemlékeztető

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.