Szigetvári: Rogánnak elgurult a gyógyszere

Közleményben szólítja föl Szigetvári Viktor, az Együtt - A Korszakváltók Pártja ügyvezető társelnöke a kormány és a Fidesz-KDNP vezetőit, hogy "azonnal fejezzék be a civilek zaklatását, a demokraták és támogatóik fenyegetését".

A politikus arra hivatkozik, hogy Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője a HírTV P8 című műsorában azt mondta, az országvédelmi akciótervnek része lehetne az is, hogy kiderüljön, "ki húzódik meg" a mostani tüntetések mögött. Szigetvári Viktor hozzáteszi: Rogán Antal szerint a demonstrációk valójában nem civil megmozdulások, és rejtély, hogy ki finanszírozza ezeket és milyen érdekből.

A társelnök úgy fogalmaz, hogy a fenti kijelentések alapján "okkal feltételezhetnénk, hogy Rogán Antalnak elgurult a gyógyszere", de a helyzet nem ez. Az ilyen nyilatkozatok egy előre megírt forgatókönyv részei, ez a forgatókönyv pedig nem más, mint Orbán Viktor illiberális államának kiépítése, az ország putyinizálása, a szabadságért kiálló civilek besározása és a magyar polgárok megfélemlítése - jelenti ki.

Szigetvári Viktor ezért felszólította a kormány és a kormánypártok vezetőit, hogy azonnal fejezzék be a civilek zaklatását, a demokraták és támogatóik fenyegetését. Az utcákon a magyar polgárok tüntetnek, mert felismerték, hogy a kormányuk nem értük van, hanem ellenük fordult - folytatja. A félelemkeltés és az elnyomás nem fog működni, "legfeljebb keményebben eszközökkel söpri majd el őket a polgárok jogos haragja" - írja.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.