Szex börtönajtón keresztül - egy filmmel érvelt az ügyvéd

A védőbeszédéhez animációs filmet készített egy debreceni ügyvéd, aki így kívánta megcáfolni a vádhatóság szerinte képtelen állításait. Sikerült: megnyerte a pert.

Egy konkrét bűnügyben elmondott védőbeszédének kiegészítéseként szokatlan technikát alkalmazott Zeke László debreceni ügyvéd: Szex börtönajtón keresztül címmel készített egy 6 perces animációs filmet, amelyet közzétett a YouTube videómegosztón is.

A produkció azt mutatja be tudományos alapossággal, hogy egy férfinak milyen anatómiai jellegzetességekkel kell rendelkeznie ahhoz, hogy egy börtöncella bezárt ajtaján keresztül közösülni tudjon egy nővel. Az ügyvéd az ügyet egyébként sikeresen megoldotta: védencét fölmentették.

 

Zeke László azoknak a fegyőröknek a perében járt el, akiket azzal vádolt meg az ügyészség, hogy a börtönben szexuális viszonyt folytattak a férje meggyilkolása miatt jogerős büntetését töltő S. Andreával. 

Amint arról a Felmentették a férjgyilkos nő állítólagos fegyőr szeretőit című cikkében a delmagyar.hu pár nappal ezelőtt beszámolt: a három férfi 2012-ig a Hajdú-Bihar Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet fegyőre volt, ekkor vádolta meg őket az ott fogva tartott S. Andrea azzal, hogy különféle tiltott ajándékokat adtak neki, s egyikükkel állítása szerint a közösülésig is eljutott. 

Zeke László ügyvéd azért készített animációs filmet az ügyről, mert a vádiratban olyan képtelen állítás is szerepelt, hogy a fogvatartott nő és a fegyőr a zárkaajtón keresztül is közösült. A film azt mutatja be, hogy ez lehetetlen.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.