Széles Gábor szerint Gyurcsány hazug és beperli

Beperli Gyurcsány Ferencet Széles Gábor. A DK elnöke ugyanis azt közölte: miniszterelnöksége idején a médiavállalkozó az MTV2 frekvenciáját kérte tőle a lánya vagy a menye számára.

Széles Gábor csak a közjót akarja. Most is, amikor a Békemenetnek csúfolt harcigárdát szervezi. Meg akkor is csak a közjóért kívánt szót emelni, amikor miniszterelnökségem idején négyszemközti tárgyalást kért tőlem, mint az egyik munkaadói szövetség vezetője. Pár perc után viszont váratlanul arról beszélt, hogy lánya vagy menye(?) számára meg szeretné kapni az MTV2 frekvenciáját” – írta pénteken Facebook-oldalán Gyurcsány Ferenc.

A volt miniszterelnök azt is közölte: „Rövid beszélgetés lett. És talán az utolsó. ”, majd azt kérdezte: „Ugye Te is így emlékszel Gábor?”

Széles Gábor azonban úgy tűnik, nem egészen így emlékszik. A DK elnökének bejegyzésére szintén a Facebookon válaszolt, a következőket: „Mindég tudtam, hogy Gyurcsány Ferenc egy hazug ember. De, hogy ekkorát merjen hazudni velem kapcsolatban ahhoz azért már az elmebaj komoly stádiumában kell lennie!Természetesen kártérítési pert fogok indítani ellene remélhetőleg már a hétfői nap folyamán.”

Egy újabb bejegyzésben azután igaza alátámasztásául azt is közölte: „Gyurcsány Ferenc nagyon meg lehet zakkanva, mert még azt sem tudja, hogy az MTV2-nek nincs is frekvenciája mivel nem földi sugárzású adó. Vagy csak az az igaz, hogy hazug embert hamarabb utól lehet érni mint a sánta kutyát.” 

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.