Széles Gábor szerint ufók vitték el a maláj gépet

Energiacellák és ion-fáklyák után újabb hajmeresztő elmélettel állt elő a Magyar Hírlap tulaja.

A világ energiaellátása után Széles Gábor a malájziai gép rejtélyét is megoldotta. Az "energiacellájáról" elhíresült médiavállalkozó - a Magyar Hírlap és az Echo TV tulajdonosa - újabb vakmerő elképzeléssel állt ugyanis elő: ufók vihették el az eltűnt repülőgépet.

„Lassan be kellene vallani, hogy hova tűnhetett a repülő, miután az égvilágon még semmi nem került elő a roncsokból" - írta Facebook-bejegyzésében a Békemenet főszervezője. Széles nem sokat teketóriázott a gép sorsát illetően: "a gép eltűnésének idejében a kinai állami televizió leadta azt az UFO felvételt melyen egy huszonöt mérföldes/nem tévedés a méret megadása/, űrhajó volt látható a kinai égen". Széles Gábor mindezt arra reagálva posztolta, hogy már nyolcadszor küldtek az óceán mélyére speciális kutatórobotot, de ezúttal sem került elő a maláj gép egyetlen darabja sem.

Széles posztjának annyi alapja valóban van, hogy a kínai médiában kétségtelenül megjelent egy fotó egy azonosítatlan repülő tárgyról, amit Hong Kongnál, a Waglan sziget felett kapott le egy időjárás-figyelő kamera március 27-én. Az erről szóló egyik tudósításban mellesleg felelevenítik, hogy tavaly októberben is lefotóztak egy ufót, amiről utóbb kiderült - az ufó-rajongók nagy bánatára -, hogy a Jupiter volt.  (A mostani ufó pedig a kép alapján - ahogy a hasonló "észlelések" többségénél - meteorológiai ballon lehetett.)

Széles Gábor mellesleg mostanában eléggé rákattant a földönkívüli témakörre: tegnap a levitációs technológiáról osztott meg egy bejegyzést, pár napja posztolt egy állítólagos norvégiai ufó-észlelésről. De a legszebb elméletét április 12-én osztotta meg követőivel, ezt szó szerint idézzük:

"Miben hiszek?

Az emberiség ma már rendelkezik a repülő csészealjak mind a három legfontosabb technológiai elemével:

1. Ion fákylák./Levegő surlódásának legyőzéséhez./

2. Nanoszál tehnológiával./Bemérhetetlenség, lelőhetetlenséghez./

3. Nagy toló erejű hajtóművekkel./Melyek alkalmasak nyolc-tíz g-s gyorsulások biztosításához./Tehát a térugrást már a földi készítésű járművek is tudják biztosítani.

Szerintem ezen technikai tudás alapján a Boing-nél fognak megjelenni az első 600-800 fő szállítására alkalmas hangsebesség többszörösével haladó járművek leghamarább./Air-busz programmoknak annyi!/

Igazi nagy áttőrésre ezek az eszközök mikor lesznek alkalmasak?/A galaktikus kutatások szempontjából?/Ha a teleportálás technológiáját is kidolgozzák./Nem csak egy atomra amire jelenleg már képes az emberiség.

Mikor lesz az emberiség erre képes?Ma még megjósolhatatlan./A féreglyukak fizikája még nincs kellően megalapozva./

Miben vagyunk nagyon gyengék és védtelenek?A nagy energia koncentrációban./Akár védelmi fegyverként is./"

Mindez egyébként annyiban nem újdonság, hogy az üzletember még a Hír24-nek adott tavaly decemberi interjújában elismerte, hogy nemcsak az ufókban, de az új gazdasági csodafegyverben, az energiacellában is hisz. Arra a kérdésre, hogy hisze- az ufókban, a médiamogul azt felelte, "simán el tudom képzelni, hogy léteznek. A világmindenség végtelen, így annak valószínűsége nulla, hogy csupán egyetlen helyen éljenek értelmes lények". Arra pedig, hogy hogyan fér össze az ufóhit az istenhittel, azt válaszolta, a kettő összefér. "A katolikus egyház a középkorban még azt tanította, hogy a Nap kering a Föld körül, aztán később csak elfogadta a tudományos álláspontot - vagyis az istenhit képes követni a természettudományos ismeretek bővülését. A magánvéleményem az, hogy magasabb rendű erő, szellem nélkül nem jöhetett volna létre a világmindenséget mozgató hihetetlen logika. Más kérdés, hogy lehet-e „földi istenként” tekinteni a „magasabb rendűre”, vagy inkább a „világmindenség istenét” kell tisztelnünk benne. Hatszáz éve itt, Európában nem tudtunk az indiánokról. Miért ne derülhetne ki az is, hogy az értelmes lényeknek nemcsak az általunk eddig ismert földi mutációi léteznek? És az miért lenne elképzelhetetlen, hogy a földi vallások is csupán egy magasabb rendű vallás szerény mutációi? Előbb-utóbb éretté válunk az információra, de még úgy száz-százötven évet várnunk kell ahhoz, hogy az idegen lények megjelenését ne drámaként élje meg az emberiség.

 A Hír24 a rejtélyes energiacellájáról is faggatta Szélest, aki "elárulta", hogy fél éven belül elkészülhet. "Mára kellőképpen beleástam magam az ügybe, így módosítom a korábbi nyilatkozatomat: az energiacella nem az őrület kategóriájába tartozik, hanem egy konkrét, naprendszeren belüli fizikai tényen alapul" - nyilatkozta a Békemenet főszervezője. Azt is elmondta, hogy a gravitációt sem értjük pontosan, "azt sem értjük, hogy a Földre érkező idegen lények hogyan kapcsolják ki". Ezt sajnos nem fejtette ki bővebben.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.