Széles Gábor: Orbán már elemelkedett

Orbán spirituálisan magasan fölöttünk jár. De ennek már korábban is voltak jelei. Legalábbis az energiacellás médiamágnás szerint.
Nagy gondolatok színtere
Nagy gondolatok színtere
Reviczky Zsolt / Népszabadság

Széles Gábor nagyvállalkozó szombat délután meglepő bejelentést tett a közösségi oldalán: szerinte Orbán Viktor a közelmúltban spirituálisan magasabb síkra jutott, ezt az ellenségei is látják, akik tehát nem azért támadják, mert hülyék, hanem azért, mert gonoszok.

De álljon itt a bejegyzés a maga  valóságában, szó szerinti és betűhív közlésben: "Szerintem a parlamenti választások megnyerése óta Orbán Viktor spirituálisan egy magasabb síkra jutott.Ennek nagyon sok jelét lehett már látni korábban is de a választások megnyerése óta a konkrét megnyilatkozásain keresztűl már a külső-belső ellenségei számára is ez egyértelmű.Nem is azért támadják újult erővel az ellenségei mert hülyék lennének, hanem....mert egyszerűen csak gonoszok".

A bejegyzéshez eddig nem túl sok komment érkezett, az eddigiekből kiemelkedik ez a gyöngyszem: "Talán nem csak a hülyeség, és a gonoszság miatt támadják, - melyek kétség kívül jellemzőek az ellenségei(nk)re - hanem azért is, mert magával a spiritualitással sem tudnak mit kezdeni. Annak az emelkedettebb síkja pedig már teljesen értelmezhetetlen a számukra. Így nem marad más a számukra, mint az esztelen vagdalkozás, egy láthatatlan szellemmel való viaskodás".

De nem ez az első eset, hogy egy közéleti személyiség Orbánt spirituális síkra helyezi. A Fideszben máig emlékezetes Kósa Lajos azon régi, 2002-es elszólása, miszerint Orbán Viktorból nem lesz többé miniszterelnök, legföljebb fősámán...

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.