Szanyi nem érti, miért ne szórakoztathatna gój motorosokat

A szocialista EP-képviselő azzal védekezik, hogy civilként látta vendégül Brüsszelben az egyesület tagjait.
Nem lát kivetnivalót Szanyi Tibor szocialista európai parlamenti képviselő abban, hogy meghívta Brüsszelbe, majd uniós képviselői költségkeretéből vendégül látta a Gój Motorosok Egyesület néhány tagját. A politikus erről kedden nyilatkozott az MTI-nek.

Szanyi Tibor elmondta: nem a Gój Motorosok Egyesület tagjaiként, hanem civilként látta vendégül őket és családtagjaikat. Hozzátette, hogy a meghívásban nem lát semmi kivetnivalót, ugyanis minden képviselőnek lehetősége van évente 110 vendéget fogadni, így a 21 magyar képviselő jóvoltából évente 2310 magyar vagy uniós polgár részesülhet teljes körű ellátásban, úti költséggel együtt Brüsszelben, illetve Strasbourgban.

Szanyi Tibor elmondta, hogy bár valóban elvesztett egy fogadást a motorosok elnökével szemben, a meghívás civilként és családoknak szólt. A csoport 12 fős volt. Közölte, hogy a történtekről levélben tájékoztatta az MSZP elnökét, de annak tartalmáról nem kívánt beszélni, mondván hogy a levelet Tóbiás József pártelnökre bízta.

Arra a kérdésre, hogy Gőgös Zoltán, az MSZP elnökhelyettese szerint fegyelmi eljárás elé nézhet a történtek miatt, Szanyi Tibor azt mondta, hogy nem lát a párt alapszabályában olyan rendelkezést, amely meghatározná, kit hova hívhat meg.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.