Sörpadról kampányolt Orbán Viktor Szegeden

Orbán Viktor megtekintette Szegedet, és közben elárulta, hogyan szólította édesanyja vacsorázni. Eláruljuk: úgy, hogy "Vacsora!!!"
Facebook/Orbán Viktor / Forrás

Újabb, szürreális jelenetekben gazdag kampányvideóval örvendeztette meg rajongótáborát a miniszterelnök. Orbán Viktor Szegeden kampányolt Kothencz János polgármesterjelölt mellett, amit a Facebook-oldalán közzétett klipen és egy még beszédesebb fotóalbumban is megörökítettek.

Facebook/Orbán Viktor / Forrás

Az "Éljen Kothencz János" című – már-már Falus Ferenc-i magasságokat verdeső – videó elején Orbán megérkezik a polgármesterjelölthöz, olyan veretes poénokkal fűszerezve látogatását, mint hogy "Mitől ilyen piros ez az ajtó?".

Facebook/Orbán Viktor / Forrás

Kothencz szerencsére hálás közönség, szinte issza a főnök szavait, akkor is, amikor utóbbi arról anekdotázik, hogyan szólította édesanyja vacsorázni ifjú korában (meglepő módon úgy, hogy "Vacsora!!!"). Majd megosztja a vendéglátójával, hogy amit a rezsicsökkentéssel adtak az embereknek, "azt a Botka elvette". – Szó szerint! – helyesel bőszen Kothencz János.

Facebook/Orbán Viktor / Forrás

A felvételeken a kampányturné szokásos – és kevésbé szokásos – elemei is visszaköszönnek: Orbán Viktor kezet fog egy kislánnyal, Orbán Viktor megtekinti a kilátást, Orbán Viktor megtekint egy pelenkareklámot, Orbán Viktor jattol egy idős hölggyel, aki ettől úgy meghatódik, hogy sírva is fakad (amit nem is csodálunk, ki ne érzékenyülne el, ha azzal támadja le az utcán egy fess férfiú, hogy "Kezit csókolom, örülök, hogy látom, Orbán Viktor vagyok."). Bónuszként pedig Kothencz János megtekinti, ahogy Orbán Viktor dedikálja az Út a győzelemhez című könyvét.

A videó csúcspontja a választási gyűlés, ahol a közönség legnagyobb örömére Orbán Viktor egy sörpadról szónokol, mégpedig arról, hogy sikerült a város élére egy olyan embert találniuk Kothencz személyében, "akiről mások is elhiszik, hogy képes máshogyan csinálni a dolgokat, mint ahogy eddig mentek". A részletekbe nem avatta be a közönségét, mindenesetre éljen Kothencz János!

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.