Soros is az Origót akarja?

Úgy tűnik, Soros György állhat az egyik cég mögött, amely vételi szándékkal bejelentkezett az Origóért. Lapértesülések szerint a héten sor kerül egy újabb ajánlattételi körre.

A Brit Media Befektetési Kft. nemrég a Klubrádióban szerzett 40 millió forintért ötszázaléknyi részesedéssel lépett be a magyar médiapiacra. A belgiumi bejegyzésű vállalatot Megyeri András Jonatán vezeti, a társaságról azonban csak keveset tudni. Amint arról a Népszabadság korábban beszámolt, a cég érdeklődik az Origo iránt is. Most az mmonline.hu azt írja saját értesüléseire hivatkozva, hogy a cég Soros érdekeltségi körébe tartozhat.

A társaságon kívül Schmidt Máriának, a Terror Háza főigazgatójának új cége, a Hírkereső tulajdonosa, Holló Gábor, az RTL-csoport, a Hírhatár online lapcsoport és Szemerey Tamás, a VS.hu tulajdonosa jelezte, hogy megvenné a Magyar Telekomhoz tartozó portált. Lapunk információi szerint az Indexet is tulajdonló CEMP is tett ajánlatot.

Az mmonline.hu úgy értesült, hogy még ezen a héten újabb ajánlattételi kör lesz, a felfokozott érdeklődés miatt pedig az sem kizárt, hogy több "kérő" összefog majd.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.