„Aljas, piszkos zsidókról” beszélt a volt fideszes politikus

– A zsidó aljas, piszkos egy népség – mondta a jelenleg kormányhivatalnokként dolgozó Sisák Imre, egykori pásztói polgármester, volt parlamenti képviselő, akinek egykori szavairól tett közzé videofelvételt a 444.hu.

Sisák a tanácsi világban főelőadóként dolgozott, aztán szabad idejében a Magyar Tűzoltó Szövetség alelnöki irányítása mellett a római katolikus egyházközség elnöke is lett. Egy évvel később már a Jeruzsálemi Szent Sír Lovagrend tagságával is büszkélkedhetett.

Sisák Imre rátapintott az „egyetlen problémára”
Sisák Imre rátapintott az „egyetlen problémára”
Illyés Tibor / MTI

1998-tól 2014-ig Pásztó polgármestereként igazgatta a települést, tavaly is csak ötven szavazaton múlt, hogy nem folytathatta városépítő tevékenységét. A parlamentbe is bekerült, 2002 és 2006 között a Fidesz–MDF képviselőjeként politizált.

A 444.hu portálon közzétett videofelvétel vélhetőleg 2006 és 2010 között készülhetett. Ekkor volt ugyanis a pásztói önkormányzati testület tagja a szocialista Krämer László, megnevezetten ő az, akinek ürügyén a polgármester úgy fogalmazott a zsidókról: „egyetlen emberen keresztül megtapasztaltam, milyen aljas, piszkos egy népség”.

Mennie kellett

A Nógrád Megyei Kormányhivatal azonnali hatállyal felmentette hivatalából Sisák Imre osztályvezetőt - tudatta a Miniszterelnökség kedden egyetlen mondatos közleményben. A kirúgást a Miniszterelnökség kezdeményezte (MTI).

Sisák szerint ebben az országban egyetlen probléma van, azok, akik érdekeinket érvényesítették, képviselték, „az összes külkereskedelmi cég a szocializmusban, meg most is mind piszkos zsidókból állt”.

– Azoknak aztán – folytatja Sisák a felvételen – „egyetlen fontos dolog van, a saját zsebük”.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.