Csak a kormányközeli közleményt hozta le az MTI

Csak az RTL Klub megtámadásában csúnya sebet szerzett Napi Gazdaság főszerkesztőjének közleményét tette közzé a Magyar Távirati Iroda, a válaszul született írásra nem volt kíváncsi.
Nem közölte a Vastagbőr blog főszerkesztőjének közleményét az MTI, ezért az Átlátszó.hu munkatársaként is tevékenykedő Ferencz Gábor a Médiahatósághoz és az Egyenlő Bánásmód Hatósághoz fordul.

Ferencz arra kívánt volna reagálni, hogy Barcza György, az RTL vezetőségének javadalmazását taglaló, milliárdos bakijával magát szénné égető Napi Gazdaság főszerkesztője sértett és jelentős szereptévesztésről tanúskodó, a magyarság nevében megfogalmazott közleményben kért "több alázatot" az RTL vezérigazgatójától. (Dirk Gerkens ugyanis azt javasolta a Századvég Gazdaságkutató Zrt. tulajdonában álló lap munkatársainak a Facebookon, menjenek vissza az iskolába matekot tanulni.)

Az MTI Országos Sajtószolgálata azonban nem tette lehetővé, hogy a Vastagbőr főszerkesztője ott publikálja közleményét, mondván, arra csak bejegyzett társadalmi szervezetek jogosultak. Nem mintha Barcza György ilyen szervezet lenne, az ő közleménye valahogy mégis átjutott a szűrőn.

És hogy mit szeretett volna tudatni a Vastagbőr? Ezt:

"Szeretünk nevetni, de nem szeretjük, ha hülyének néznek. Több alázatot és kevesebb pökhendiséget várunk el azoktól, akik a magyarok pénzéből élnek, és állami megrendelések nélkül már éhen haltak volna."
Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.