Rózsa Gyurival és interaktív Tévé Macival 'újít' a közmédia

Süsü, Paprika Jancsi és ByeAlex – megint megtartják a Közmédia napját.

Megint megtartják a Közmédia napját a Millenárison. Az egész napos programsorozatot harmadik alkalommal rendezi meg a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) szeptember 6-án. Előző este stílszerűen a Szépség és a szörnyeteg című film vetítésével kezdenek, majd másnap öt helyszínen mutatják be, mi mindent tud manapság a közszolgálati tévé. Nem beszélve a rádióról.

Csak néhány példa: megint lesz Tévé Maci és Paprika Jancsi - egy "interaktív kiállítás formájában" -, és persze nem maradhat ki Süsü sem a megújult közmédia kínálatából. Kiállítást rendeznek az MTVA Sajtó- és Fotóarchívumának az 1950-es évek jellegzetes életképeiből, az M3 standjánál pedig Juhász Előddel, Dévényi Tiborral és Rózsa Györggyel lehet feleleveníteni az 1970-es és 1980-as éveket.

Az MTVA tájékoztatása szerint a Millenárison a látogatók betekintést nyerhetnek az MTVA műsoraiba: a Fábry-show, a Fölszállott a páva, a Magyarország, szeretlek!, a Dal, a Szálka, a Kívánságkosár, az Önök kérték, a Maradj talpon!, a Noé barátai, a Hogy volt...?! és a Ridikül mellett a helyszínen lesz a sport- és kulturális műsorok csaknem teljes repertoárja, valamint a közmédia műsorvezetői és több magyar olimpiai bajnok is.

A fő attrakció idén is a Szimfonik LIVe koncert lesz, amelyen 16 magyar előadó párokban adja elő egymás dalát, majd összeállnak egy-egy duettre az MR Szimfonikusok kíséretében. A Szimfonik LIVe-on fellép mások mellett ByeAlex, Lovasi András, Bérczesi Róbert, Pásztor Anna, Bocskor Bíborka, a Mystery Gang és Odett is.

A program amúgy nem sokban különbözik az előző évekétől: a 2012-es attrakcióról itt számoltunk be, a tavalyi programot pedig itt találják.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.