Rovott múlttal újrázni

Független polgármesterjelöltként indul az április 24-i kislétai időközi választáson Madácsi Imre, a település korábbi polgármestere, akinek tavaly azért kellett távoznia posztjáról, mert felfüggesztett börtönre ítélték jogosulatlan gazdasági előny megszerzésének bűntette miatt.

Az április 24-i időközi választáson Madácsi Imre annak ellenére indul, hogy – mint megtudtuk – egy másik büntetőügyben is érintett. Elsőrendű vádlottja egy büntetőpernek, amelynek rajta kívül még két vádlottja van. Azzal vádolják őket, hogy az érdekeltségükbe tartozó cipőipari cégeknél több dolgozónak nem a szerződés szerinti munkabérét fizették ki. A perben eddig már számos tanút meghallgattak, jogerős ítélet még nem született.

Megkeresésünkre Madácsi ­Imre elismerte, hogy egy újabb büntetőügy érintettje, s hozzátette: míg jogerős ítélet nem születik ellene, addig csak vádlottnak tekinthető, nem bűnösnek, s nincs eltiltva attól, hogy induljon egy választáson.

Kérdésünkre, miszerint mi az oka annak, hogy ismét megméretteti magát, Madácsi Imre azt közölte: ezt a település lakói kérték tőle, hiszen neki – mint fogalmazott – nem az álmai netovábbja, hogy polgármester legyen. 

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.