Rogán: nem én találkozgattam Portikkal, hanem Szilvásy György!

Ha valaki tudni akarja, honnan fúj a szél Portik-ügyben, akkor Szilvásy György volt titokminisztert és Gyurcsány Ferenc volt kormányfőt kell megkérdeznie - jelentette ki Rogán Antal, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője kedden az MTI-nek.

A kormánypárti politikus arra reagált, hogy Portik Tamás az Aranykéz utcai robbantás és a Fenyő-gyilkosság miatt folyó büntetőper aznapi tárgyalásán arról beszélt: Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője hazudik, amikor azt állítja, hogy nem ismerik egymást.

Rogán Antal hangsúlyozta: Portik Tamás egy rengeteg bűncselekménnyel - a többi között gyilkossággal - megvádolt bűnöző. Aki egy bűnöző szavának hitelt ad, az magára vessen - jelentette ki.

"Nem én találkozgattam rendszeresen Portik Tamással, hanem Gyurcsány Ferenc volt titokminisztere, Szilvásy György" - hangoztatta a fideszes politikus, jelezve: aki tudni akarja, hogy honnan fúj a szél, annak ebben az ügyben is a két szocialista politikust kell megkérdeznie.

Megjegyezte azt is: hangfelvételek formájában bizonyíték is van arra, hogy Szilvásy György maga volt az, aki megbízta Portik Tamást, hogy járasson le vezető fideszes politikusokat. Rogán Antal felidézte, azon az ő neve is elhangzott.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.