Rogán kiiktatta Habonyt az Orbán–Tarlós-megállapodásból

Rogán Antal nem tud arról, hogy Habony Árpádnak szerepe lett volna az Orbán Viktor és Tarlós István közötti megállapodásban az agglomerációs közlekedés ügyében.

Karácsony előtt megegyezett Orbán Viktor miniszterelnök és Tarlós István főpolgármester arról, hogy az agglomerációs közlekedés a fővárostól az államhoz kerül – állította Rogán Antal az Atv Szabad szemmel című műsorában.

A miniszterelnöki kabinetiroda vezetője nem tud arról, hogy Habony Árpád közvetített volna a miniszterelnök és Tarlós között, ő viszont, mint mondta, ott volt a találkozó nagy részén. A kommunikációért felelős miniszter annak ellenére fenntartja álláspontját, hogy maga a főpolgármester is megerősítette az Index hírét, miszerint Habony Árpád közvetített közöttük. (Az ellenzék kampányt épített Habony szerepére, ezzel ugyanis bizonyítást nyert szerintük, hogy igenis fontos szerepe van a miniszterelnök mellett.)

A műsorban Rogán Antal az Orbán–Putyin-találkozó kapcsán arról is beszélt, hogy a kormány az EU-álláspontot képviseli az Oroszország elleni szankciók esetében, de neki például az a véleménye, hogy a szankciók alkalmazása okán Magyarország nem járt jól, mint ahogyan más EU-ország sem. Az Egyesült Államok viszont igen – állította a politikus.

Belföld
2016.01.22 20:36

Ajánlott cikkek

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
NOL Piactér