Rogán Antal felesége beszállt Hajdú Péter feleségének cégébe

A Magyarország Szépe nevű szépségverseny zsűrijében tűnt fel Rogán-Gaál Cecília. A Bors nyomozta ki, hogy a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter felesége nem egyszerű társadalmi munkát végez, hanem friss vállalkozóként került a TV2-n látható verseny döntnökei közé.

Rogán Antal felesége alig egy hónapja, május 14-én szállt be a cégbe, ahol egyből társtulajdonos és társügyvezető lett. Rogán-Gaál Cecília Hajdú-Sarka Katával közösködik, eddig ugyanis Hajdú Péter felesége volt a szépségversenyt szervező kft. tulajdonosa is.

 

A Nakama & Partners ügyvezető igazgatójaként vagyok a zsűriben. Ez a cég egy médiaügynökséget takar, amely a verseny után majd az itt sikeresen szereplő lányokat foglalkoztatja. Várom már a közös munkát, mert az eddig látottak alapján nagyon szép hölgyekkel dolgozunk majd együtt

 

- mondta Rogán-Gaál, akinek a Céginfó szerint ez az első vállalkozás az életében.

A következő egy évben az ő cégével dolgoznak majd a nyertes lányok. Különböző kampányokban, reklámokban vesznek részt.

A Nakama&Partners viszonylag friss cég, 2015 december 15-én alapította Hajdú-Sarka és Bessenyei István, a Valton Security kisebbségi tulajdonosa. Az üzletasszony áprilisban azt nyilatkozta ezzel kapcsolatban az Indexnek, hogy celebek Facebook- és Instagram-felületeit értékesítik, és már "rengeteg" üzleti partnerük van, amelyek mind magáncégek.

 

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.