Ráfordult Tusványosra a közmédia

Orbánt élőben közvetítik; naponta több beszámolóval jelentkeznek a közszolgálati tévék és rádiók.

Kiemelt figyelemmel kíséri a 25. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor programjait a közszolgálati média - közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) kedden közleményben az MTI-vel.

Az MTVA a helyszíni jelenlét és a rendszeres élő tudósítások mellett összefoglalókat is közöl rádió- és televízió-műsoraiban, továbbá az eseménysorozat fontos történéseivel a közmédia hírműsorai is részletesen foglalkoznak. A szabadegyetem és diáktábor idei programjaihoz a közmédia kihelyezett stúdióval és közmédiasátorral is hozzájárul.

A július 22-től 27-ig tartó rendezvényről a Kossuth Rádió több műsora naponta jelentkezik. Így a 180 perc keddtől péntekig 8.30 és 9.00 között, az Ütköző szerdán és csütörtökön 12.30-tól 13.00-ig, a Közelről keddtől csütörtökig 16.30-17.00 között, pénteken pedig 15.30-tól 17.30-ig élő bejelentkezésekkel várja hallgatóit. A Petőfi Rádió Talpra magyar, Egész úton hazafelé és Ej, mi a cool műsorai is élőben foglalkoznak a programokkal.

A Kárpát Expressz naponta közöl összefoglalókat, emellett a Duna tv-csatorna további négy műsorában is beszámol Tusványosról és annak 25 évéről. A zárónapon a Duna és a Kossuth Rádió is 9.30-kor élőben közvetíti Orbán Viktor miniszterelnök beszédét.

A rendezvény legfontosabb momentumait az M1 is műsorára tűzi augusztus 2-án. A műsoros bejelentkezések mellett helyszíni előadásokkal, közönségtalálkozókkal és Fölszállott a páva gálaműsorral is képviselteti magát a közszolgálati média, valamint filmvetítések is várják a programokra kilátogatókat. Tusnádfürdőn kedd este koncertprogrammal indul el a 25. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor vasárnapig tartó rendezvénysorozata.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.