Provokatív műsort indít a politikusok magánéletéről az ATV, Vona az első célpont

Vona Gábor Jobbik-elnök magánéletével indítja új műsorát az ATV Magánszféra című új politikai magazinműsora szerda este. Péterfi Judit műsorvezető ígérete szerint tabuk nélkül mutatják be ismert magyar politikusok magánéletét.

Németh Szilárd, az ATV hírigazgatója és vezérigazgató-helyettese lapunknak azt mondta: az új műsort provokatív módon akarják indítani, ezért választották az első adás főszereplőjének Vona Gábort. Németh Szilárd ígérete szerint a Magánszférában bal- és jobboldali politikusok egyaránt szerepelnek majd.

Péterfi Judit egy éve dolgozik az ATV-nél, az előző szezonban az Esti start című műsort vezette. Elmesélése szerint ebben a műsorban általában 7-8 perc állt rendelkezésére, hogy beszélgessen politikusokkal. Egy idő után rádöbbent arra, hogy többségük a stúdióban álarcot visel, s csak a paneleket ismételgeti. Az új műsorban ezért megpróbálja megmutatni, hogy valójában ki lakozik az álarc mögött, a közélet szereplői hogyan hozzák meg a döntéseiket, milyen a családi hátterük, milyen célok motiválják őket.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.