Pert nyert a NOL Rogán ellen

Pert nyert lapunk másodfokon Rogán Antal ellen. A fideszes politikus a nol.hu Portik élettársával üzleteltek Rogánék című írását kifogásolta. A Fővárosi Törvényszék első fokon helyreigazításra kötelezte lapunkat, ám a Fővárosi Ítélőtábla elutasította Rogán keresetét.
Rogán az V. kerület polgármestere volt, amikor a Classic Immo Kft. 30 százalék kedvezménnyel, 52 millió forintért vásárolt meg az önkormányzattól egy Károly körúti ingatlant. A kft. tulajdonosa a szerződés aláírásakor a Komondor Holding Zrt. volt, ennek részvényese Pápa Marianne és két gyermeke. A nő a sajtóban Portik Tamás élettársaként híresült el. Erre utalt egy nyilatkozatában Kocsis Máté VIII. kerületi fideszes polgármester is, aki azt állította: a Komondor által üzemeltetett józsefvárosi piac Portik érdekeltségének minősült.

Pápa tagadta, hogy Portik élettársa lett volna, Portik viszont azt mondta, jól ismeri a nőt, rendszeresen találkoztak, és együtt is szereztek ingatlanokat a Belvárosban. Kocsis írásos nyilatkozatot bocsátott Rogán rendelkezésére, ebben azt írta: a Portik és Pápa közötti élettársi viszonyra vonatkozó szavai hallomásból szerzett értesülésen alapultak. Az ítélőtábla szerint viszont a Portik és Pápa Marianne közötti szoros viszonyt lapunk megfelelően igazolta, így az nem minősül valótlan tényállításnak.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.