Kocsis Máténak nagyon gyanúsak a „népvándorlók”

Zugló nyakára zúdítaná inkább a nyolckerben „népvándorló” menekülteket Kocsis Máté.

„A nemrég felújított II. János Pál pápa terünket teljesen tönkre tették a népvándorlók. Sátrakat építenek, tüzet raknak a parkban, szemetelnek, őrjöngenek, lopnak, késelnek, rongálnak. Ennyi emberi ürülék pedig még soha nem volt közterületen” – ezzel indokolta Facebook-oldalán a józsefvárosi polgármester, hogy miért utasította a köztereseket „határozottabb fellépésre”.

Fotó: Kovács Klára / Népszabadság

Kocsis Máté azt is elismerte, hogy ő küldte a teret „foglaló” menekültekre a polgárőrséget és a rendőrséget is. „Meg fogjuk védeni a közvagyont és minden törvényes eszközzel garantálni fogjuk a józsefvárosiak biztonságát!” – ígérte a Facebookon Kocsis Máté.

A polgármester azt is megfejtette, miért pont a II. János Pál pápa térre özönlenek a menekültek. „A Keleti Pályaudvar közelsége miatt sok bevándorló választja ezt a teret, pedig Zugló sincs messze, ráadásul ottani kollégám, Karácsony Gergely polgármester úr mindent megad nekik: szállást, kosztot, sőt a pártja még az amúgy veszteséges fővárosi tömegközlekedést is ingyenessé tenné számukra. Majd a magyar adófizetők állják a bevándorlók helyett a számlát, szerinte. Akkor talán jobb, ha odamennek hozzá” – írta Kocsis Máté.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.