Partidrog a kanapé mögött

Illegális partidrogokat találtak egy kazincbarcikai szórakozóhelyen, kanapé mögé eldugva. Négy férfi ellen eljárás indult.

Illegális parti drogokat, valamint azok kiosztásához használt zacskókat és mérlegeket találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei az egyik kazincbarcikai szórakozóhelyen - tájékoztatott Varga Zoltán a NAV Észak-magyarországi Regionális VP Főigazgatósága sajtóreferense. 

A rendőrséggel és a helyi önkormányzattal a hétvégén tartott közös közbiztonsági ellenőrző akción az éjszakai életből ismert kábítószer fogyasztókat és terjesztőket szerettek volna kiszűrni. Az egyik szórakozóhelyen a kanapé mögé dugva a NAV pénzügyőrei illegális parti drogokat, zacskókat és egy mérleget találtak. A rendőrség ezután a szórakozóhely tulajdonosának és néhány vendégnek autóját is átvizsgálta.

A kutatás eredményre vezetett: két járműből újabb kábítószergyanús csomagok kerültek elő. Négy férfi ellen indított eljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság kábítószerrel való visszaélés, valamint kábítószer fogyasztás és terjesztés miatt. A mennyiség, és a parti drog pontos összetételének megállapítására szakértőt kértek fel.  

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.