„Viktor, rúgd tökön a vén idiótát!” - A pápát gyalázó kommentek árasztották el Orbán Facebook-oldalát

Néhány óra alatt több száz gyűlölködő kommentár árasztotta el Orbán Viktor közösségi oldalát, miután közös képet közölt Ferenc pápával Audiencián címmel. 

Személyes meghallgatáson fogadta Ferenc pápa a  magyar miniszterelnököt. A kormány bevándorló-ellenes kampányának hatását a hozzászólásokból is le lehet mérni. A kommentelők nagy többsége mind Ferenc pápáról nyilatkozik negatívan, míg a migrációellenes politikájáról ismert miniszterelnököt az egekbe magasztalja.

Forrás: Orbán Viktor Facebook-oldala

A legnépszerűbb hozzászólásokból válogattunk: 

„A képen látható Európa egyik legkeresztényebb embere, aki Európát védi a muszlimoktól...mellette Ferenc pápa! :)”

„A két ellentét! A draga pápa aki allitolag kereszteny bar titokban mar lehet attert a muzulman vallasra! A szornyeteg!! Es egy igazi kereszteny aki probal mindent megtenni a muzulman fergek ellen..”

„Orban Viktor! Es melette a Vatikani Tortenelem Legnagyobb Uber liberalis Papaja! Az egesz vilag remegve varja az Uj Papat!!!!”

Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala

„Miniszterelnökünk igazi keresztény ember, kár, hogy Ferenc pápa meg se közelíti a Lengyel pápát !”

„Vigyázzon, Miniszterelnök úr! Az a fickó aki pápaként tetszeleg maga az Antikrisztus, aki a kereszténység végét akarja!”

„VIKTOR rugd tokon a ven idiotat!!”

„Először roppansd össze azt a hamis áldást osztó kezét,aztán harapd meg.....”

„Európa egyik legaljasabb migránssimogatójánál...”

Forrás: Orbán Viktor Facebook-oldala

Ferenc pápa többször ajándéknak nevezte az Európába érkező tömegeket, azt mondta, hogy a bevándorlók nem jelentenek veszélyt, hanem ők maguk vannak veszélyben. Amellett foglalt állást, hogy nem szabad bezárni Európa kapuit. A katolikus egyházfő több bevándorlóval is találkozott, egyiküknek a lábát is megcsókolta. Legutóbb pedig átvállalta egy Lengyelországban menekültstátusért folyamodó szíriai keresztény bevándorló szállásköltségeit. Ezzel szemben a kormány hetek óta bevándorlásellenes óriásplakát-kampányt folytat, Orbán Viktor pedig két napja jelentette be, hogy megerősítik a határkerítést és fokozzák a határ védelmét a menekültekkel szemben. 

 

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.