Pálffy felesége, Kontrát lánya, Schmitt unokaöccse

Az MSZP felszólítja a Fidesz-KDNP-kormányt, hogy haladéktalanul fejezze be a közpénzek pazarlását, rekessze be a rokonok, barátok államigazgatásba ültetését és álljon elő egy felelős gazdaságpolitikával, mert az emberek olcsó és igazságos államra, nem pedig egy saját jólétét leső kormányra szavaztak.

Pálffy István felesége, Kontrát Károly lánya, Schmitt Pál unokaöccse, Petykó Zoltán lánya, Czira Szabolcs nászura, Navracsics Tibor barátai és a Vitézy-família tagjai után Balsai István fiának zsíros állami megbízatása jelzi: a kormány továbbra is eredményesen működteti a Fidesz-KDNP-s politikusok hozzátartozóinak egyszerűsített foglalkoztatására szakosodott „Rokonok Rt"-t- írja közleményében Török Zsolt MSZP-szóvivő.

A Fidesz-KDNP tehát nem jeleskedik a visszás ügyek rendezésében. Megrendezi viszont az Úri muri XXI. századi feldolgozását, amelyben Lázár János luxusautón furikázik, Selmeczi Gabriella nem egyenlíti ki több mint kétmillió forintos illetéktartozását, Szijjártó Péter és Budai Gyula pedig hónapról hónapra túllépik a saját maguk által meghatározott kétmillió forintos bérplafont.

Közben a kormány elhibázott gazdaság- és társadalompolitikája eredményeképp az emberek magasabb összegért tankolhatnak a benzinkutaknál, többet fizethetnek az élelmiszerért a boltban, alacsonyabb nyugdíjból gazdálkodhatnak, mint egy éve.

Arról nem beszélve, teszi hozzá Török, hogy egyre kevesebben jutnak tisztességes megélhetést biztosító munkához. Ha meg dolgoznak - hacsak nem az igazságtalan egykulcsos adórendszer felső tízezerhez tartozó nyertesei - jóval kevesebb fizetésért tehetik a dolgukat, mint tavaly.

Az MSZP felszólítja a Fidesz-KDNP-kormányt, hogy haladéktalanul fejezze be a közpénzek pazarlását, rekessze be a rokonok, barátok államigazgatásba ültetését és álljon elő egy felelős gazdaságpolitikával, mert az emberek olcsó és igazságos államra, nem pedig egy saját jólétét leső kormányra szavaztak!

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.