450 milliós fejlesztést kapott Karcag

Csaknem 450 millió forint uniós támogatásból újult meg Karcagon a városháza és az előtte levő tér, a vásárcsarnok, valamint a Déryné Művelődési és Ifjúsági Központ.

Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter, a térség országgyűlési képviselője a projekt záró rendezvényén azt mondta: „a karcagiak a fejlődésnek olyan útját választották, amely összhangban van a kormányzati politikával, ebbe az irányba kell haladni a jövőben is”.

A fejlesztések folytatása érdekében Fazekas kezdeményezte, hogy a 2016-os költségvetési javaslatban szerepeljen a városi rendőrkapitányság új épületbe költöztetésének terve.

A most zárult projekt részeként felújították a piac belsejét, megújult a Déryné Művelődési és Ifjúsági Központ homlokzata, megtörtént az épület belső átalakítása, a nyílászárók cseréje. Parkoló épült, megoldódott a csapadékvíz-elvezetés, felújították a tetőszerkezetet. A városháza felújításánál akadálymentes liftet építettek be, felújították a közműveket, a tetőt, a homlokzatot, nyílászárókat cseréltek. Burkolták a városháza előtti teret, felújították a járdákat.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.