galéria megtekintése

Óriási hisztit csapott az államtitkár, de tíz perc után eltüntette

19 komment


Spirk József

Sokáig dolgozhatott Tasó László államtitkár azon a Facebook-bejegyzésen, amellyel a jók és a gonoszak harcát próbálta bemutatni 30-35 bekezdésen át. A nagyívű írás meg is született: a megtámadott jó szerepében Tasó saját magát ábrázolta, az ellene szövetkező gonoszokét a sajtó munkatársaira osztotta.

„A gyűlöletnek nincs határa, a jók se maradjanak tétlen”

kezdetű, gigantikus poszt azonban a súlyos tartalom és sok belefektetett energia ellenére csak rövid ideig volt elérhető. Az NFM közlekedéspolitikai államtitkára alig tíz perc után eltüntette bejegyzését a közösségi oldalról.

 

Tasó azon akadt ki, hogy az elmúlt napokban számos olyan cikk jelent meg a magyar sajtóban, amelyek a hiányosan kitöltött vagyonnyilatkozataival foglalkoztak. A múlt héten a Direkt36 számolt be azokról a vagyonelemekről, földterületekről, amelyek vagy kimaradtak a bevallásból, vagy azért nem szerepeltek benne, mert a politikus feleségéhez kerültek. A cikk arról is beszámolt, hogy a politikus, aki Nyíradony korábbi polgármestere, személyesen látogatott el a település önkormányzati ülésére, hogy megszavaztassa egy tulajdonában lévő földterület belterületté való átsorolását.

Az államtitkár szerint mindez egy gátlástalan karaktergyilkossági kísérlet része. A támadások ráadásul nem is most kezdődtek, hanem lassan 22 éve „üldözik" őt és a hozzátartozóit, „Valótlan állításokat, eltorzított információkat adagolnak be a „hírre" éhes olvasónak és gyanútlan érdeklődőnek". Tasó saját esetét – nyilván a jobb érthetőség kedvéért – a magyar fociéhoz hasonlítja. Hiába szállítja ő is a jó híreket, a nemzeti válogatotthoz hasonlóan teljesítményével csak „egy darabig fékezheti az indulatokat, de nem kell hozzá néhány hét, és megint jön a stadionépítések és a sporttámogatások elleni támadássorozat".

Tasó László (középen) a 471-es főút felújításának tavaszi alapkőletételén. Ő biztosan jól jár vele, a kisemmizett ingatlantulajdonosok már kevésbé
Tasó László (középen) a 471-es főút felújításának tavaszi alapkőletételén. Ő biztosan jól jár vele, a kisemmizett ingatlantulajdonosok már kevésbé
kormany.hu

Tasó fenyegetésnek értékelte azt is, hogy a Direkt36 beígért egy folytatáscikket is, amely a politikus nyíradonyi bizniszeiről szól.

„Kíváncsi lennék, ezt a fiatal nőt erre nevelte az édesanyja, mit szólna hozzá, ha ő látná, látta volna szüleit lejáratni akaró cikkeket, írásokat, rágalmazó kiadványokat már gyermekkora óta? Mit szólna, ha feleségként kellene megélnie mindazt, amit már a Nejem átélt, olvasott rólam, amit mondtak neki, amit el kell viselnie, és amit tettek és teszik a családunkkal?" - intézett több kérdést is az újságíróhoz

A politikus egyébként dióhéjban azt állította, hogy mindent pontosan tüntetett fel a vagyonnyilatkozatában, a 471-es főút beruházása körüli problémákért pedig az MSZP-sek a felelősek, ő továbbra is minden erejével szolgálni fogja Hazáját, és Nyíradonyt, valamint a következő választáson is megméretteti magát, mert ott derül majd ki, hogy a mocskolódásoknak, támadásoknak volt-e hatása.

Bejelentkezés
Bejelentkezés Bejelentkezés Facebook azonosítóval

Regisztrálok E-mail aktiválás Jelszóemlékeztető

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.