Orbán: Magyarország jómódú lett

Magyarország nemcsak megtalálta a válságból kivezető utat, hanem a magyar emberek közös terveket is kovácsolnak a jövőre - mondta Orbán Viktor miniszterelnök kedden Tamásiban, a város sportcsarnokának avatásán.

A kormányfő szerint az, hogy ez megtörténhetett, a magyar embereknek köszönhető, akik elvégzik a munkájukat, befizetik az adójukat, és törődnek a közösségeikkel. "Ők vezették ki velünk együtt Magyarországot a válságból" - tette hozzá.

A 498 millió forintos beruházással, 350 millió forintos társasági adókedvezmény-támogatással épült sportcsarnokra utalva azt mondta, hogy a létesítményt olyan időszakban "állítja elő" Magyarország, amikor az egész világ, de legalábbis annak európai része válságoktól szenved.

"Mi, magyarok komoly örökséget is kaptunk, az előző politika örökségét, amely tíz országból kilencet hanyatt rántott volna" - jegyezte meg, majd úgy fogalmazott: három év elteltével beruházásokról, gyermekeink neveléséről, sportcsarnokokról beszélünk, olyan dolgokról, amelyeket "csak jómód idején szoktak megengedni maguknak európai gazdasági rendszerek".

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.