Orbán Gáspár a VIP-páholyból nézte a BL-döntőt

A magyar miniszterelnök fia június 6-án este a Berlinben megrendezett Bajnokok Ligája döntőjét drukkolhatta végig díszpáholyból. A kormányfő sajtósa szerint Orbán Viktor fiával magánemberként vett részt a focimeccsen.
A BL-döntőn Orbán Viktor miniszterelnök balján Csányi Sándor MLSZ-elnök, jobbján pedig az egykori futballista, jelenleg joghallgató Orbán Gáspár foglalt helyet – írja a 444 portál, amely a Getty Imagesen talált rá a közös focidrukkolást bizonyító képre.

A portál szerint a Barcelona–Juventus mérkőzésen az olasz és a spanyol delegáció után a magyar volt a legnépesebb.

Havasi Bertalan, a miniszterelnöki sajtóiroda vezetője írásban közölte, hogy Orbán és fia magánemberként vettek részt a mérkőzésen.

Orbán Gáspár édesapja, Orbán Viktor és Csányi Sándor MLSZ-elnök társaságában. Fotó: Getty Images


Orbán Gáspár tavaly a brazil focivébé döntőjét is a VIP-páholyból követhette. A mérkőzés alatt készült képről akkor szinte mindegyik portál beszámolt. A miniszterelnök fia erre levelet írt a 444.hu-nak, melyben azt írta, ne közöljenek róla semmilyen cikket, míg nem válik közszereplővé.

A képen jól látszik, hogy a francia, magyar, olasz és spanyol diplomaták és vezetők közül egyedül csak Orbán vitte magával gyerekét.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.