Orbán előveszi a minisztereit

A július 21-i kormányülésen értékeli Orbán Viktor a minisztereinek a munkáját – mondta a humán csúcstárcát irányító miniszter a Népszabadság kérdésére egy háttérbeszélgetésen.
Balog Zoltán közölte, ő maga elégedett az Emmi eddigi teljesítményével, mint ahogy államtitkárai munkájával is, és biztos benne, hogy tárcájánál államtitkári szinten mindenki a helyén marad.

A miniszter szükségesnek tartotta megjegyezni, hogy noha a miniszterelnöknek vétójoga van, Orbán Viktor alapvetően nem szól bele abba, hogy miniszterei kikkel dolgoznak együtt, mert azt a tárcavezetők felelősségének tekinti. Az Emminél az államtitkárok is szabadon dönthetnek arról, kik legyenek a helyettes államtitkárok.

Balog Zoltán a nyáron minden államtitkárával személyesen leül majd, hogy az adott területek jövőbeni működését átbeszéljék. Azért is, mert mint a miniszter elmondta, Orbán Viktor a július 21-i kormányülésen értékeli a tárcák teljesítményét, megfogalmazza az elvárásait. A tárcavezetőknek és az államtitkároknak a miniszterelnöki iránymutatásnak megfelelően egy későbbi, az augusztus 19-én rendezendő kormányülésre kell majd a területükről szóló intézkedési tervet elkészíteniük.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.